Op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 januari staat het Agora Theater in het teken van het Nationale Theaterweekend. Door het initiatief van de Bankgiro Loterij kunnen theaterliefhebbers en mensen die kennis willen maken met het theater extra voordelig naar een aantal voorstellingen toe. Kaarten kunnen vanaf vandaag bij de kassa en via de website worden gekocht voor slechts € 10 en € 7,50, maar waar je naartoe  gaat… dat blijft nog even een verrassing!

Het complete programma wordt op 1 januari bekend gemaakt, maar je kunt vanaf nu al een Blind Date met het theater boeken. Het genre en het tijdstip van de voorstelling is al bekend, maar de naam van de artiest/groep wordt geheim gehouden. Het programma in het Agora Theater ziet er als volgt uit: op vrijdag 15 januari is er een spannende toneelbewerking van een bekende bloedstollende thriller over lust, obsessie en wraak te zien. Ook staat deze avond een cabaretier op de planken waarbij je het niet droog zult houden.

Op zaterdag 16 januari creëert een meesterverteller en poppenspeler een magische wereld vol humor en ontroering. Het weekend wordt op zondag afgesloten met om 15.00 uur  een show boordevol muziek, dans en performance in het genre musical. Om 16.00 uur is er een eigenzinnige mix van pop, jazz, blues en wereldmuziek te horen. Een Blind Date met het theater! Durf jij het aan?

Kaarten zijn te bestellen via de website www.agora-lelystad.nl, aan de theaterkassa (Agorabaan 12), of telefonisch op 0320 – 239 239. De kassa is geopend van ma t/m vr van 13.00 – 17.00 en za 13.00 – 16.00 uur. Bij theatervoorstellingen een uur voor aanvang en bij film een half uur voor aanvang.

 

Foto: Hans Luiken