Neem vandaag nog contact op: 06 546 076 66

Netwerken

Communicatie- & Tekstbureau ’t Kofschaap presenteert vol trots:
                                     Netwerken @Uitgast

Op zaterdag 20 augustus, voorafgaand aan het festival Uitgast, organiseert ’t Kofschaap een netwerkevenement in Natuurpark Lelystad. Van 16:00 uur tot 20:00 uur zijn ZZP’ers, ondernemers en ondernemende mensen van harte welkom om workshops te volgen in een inspirerende omgeving en om elkaar te ontmoeten. Door deel te nemen aan dit netwerkevenement ben je meteen sponsor van Uitgast. Een deel van het inschrijfgeld gaat naar Uitgast om de programmering mogelijk te maken, een ander deel ontvangt het Flevo-landschap voor het Otterproject (er komt een nieuw verblijf voor de otters).

Wat kun je deze dag verwachten?
• Verschillende workshops waar je uit kunt kiezen. De workshops volg je in een inspirerende omgeving, namelijk in de buitenlucht.
• Je geniet gezamenlijk van een luxe broodmaaltijd.
• Ontvangst in het prachtige gebouw genaamd de Waterlely met koffie en thee.
• Na de bijeenkomst kun je lekker blijven ‘plakken’ voor het programma van Uitgast.

De Workshops

Workshop 1

Marjolein Stouwdam, marketingcoach en specialist bij Atnobridge –  ‘Wat een fabriek en marketing met elkaar gemeen hebben’.
Het komt regelmatig voor dat ondernemers een advertentie plaatsen, een flyer verspreiden of een mailing doen, maar dat de reactie daarop matig is of erger… uitblijft. Waarom is dit zo? En hoe zou het dan wel moeten? Wat leren we van een fabriek? En wat heeft dit eigenlijk te maken met marketing? Tijdens deze workshop word je aangespoord om op een andere manier naar marketing & communicatie te kijken en anders te #doen. 

Workshop 2

Jedidjah Companje van Pure Creation – ‘Bezielde bedrijfsstrategie’.
Iedereen wordt geboren met een doel. Als ondernemer heb je de unieke kans dit hogere plan neer te zetten met jouw bedrijf. In deze workshop ontdek je waarvoor jij in de wieg bent gelegd. Je leert hoe je persoonlijke bezieling geeft aan jouw bedrijfsstrategie.

De kosten voor deze middag/avond (te voldoen via een factuur) zijn: € 30,-

Dit is inclusief koffie, thee, fris gedurende de dag, de workshops, een parkeerkaart en een afsluitende maaltijd. Aanmelden voor deze middag/avond kan via het onderstaande formulier. Je ontvangt binnen 5 werkdagen een factuur. Deelname is pas bevestigd na betaling.

Let op: voor dit netwerkevenement en voor het gehele festival zijn wij geheel afhankelijk van het weer. Bij zeer slecht weer zal het netwerkevenement plaatsvinden op een inspirerende locatie in het centrum van Lelystad. Hier ontvang je natuurlijk tijdig bericht over. Meer informatie over Uitgast: www.uitgast.nl

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk.