Diensten

15 jaar ervaring

Van lokale krant en omroep tot vijf verschillende theaters. Mijn ervaring is een combinatie van journalistiek en communicatie/marketing met een ‘vleugje’ programmering in het theater. 

Heldere en duidelijke teksten

 Het begint allemaal bij duidelijke en heldere communicatie. Ik kan jou daarbij helpen. 

Enthousiaste gesprekspartner

Bereik je alle doelgroepen en heb je overal aan gedacht? Ik kijk vanuit mijn ervaring mee en samen komen wij tot nieuwe ideeën!

Persoonlijk en toegankelijk

Een persoonlijke aanpak vind ik erg belangrijk. Je weet waar je aan toe bent en samen kijken wij naar de mogelijkheden.

Groot netwerk

Wil je de tekst opgemaakt hebben of ben je op zoek naar een gave foto? Ik breng je in contact met de juiste vormgever of fotograaf.

Hart voor Cultuur

Ik weet wat cultuur met mensen doet. Ik ervaar het zelf dagelijks en wil graag deze liefde verspreiden. Zullen wij samen de zaal bij die gave toneelvoorstelling vol krijgen of veel publiciteit rondom een nieuwe expositie?

Mijn producten:

Tekst Online & OfflineTekst Online & Offline

Tekst Online & Offline

Ik schrijf graag de teksten voor een flyer, brochure of website. Ook voor blogs of persberichten kun je een beroep op mij doen. Met mijn journalistieke achtergrond ben ik tevens in staat om interviews af te nemen en deze uit te werken.                                   
Communicatieadvies en -planCommunicatieadvies en -plan

Communicatieadvies en -plan

Wil je van gedachten wisselen over de communicatie van jouw organisatie of evenement? Ik vind het een uitdaging om met creatieve ideeën te komen om jou verder te helpen. 
ProjectcoördinatieProjectcoördinatie

Projectcoördinatie

Geef je liever de gehele projectcoördinatie van bijvoorbeeld een theaterbrochure uit handen? Geen probleem! Ik kan ondersteuning bieden of het gehele project zelfstandig draaien. Ik heb o.a. de theaterbrochure 16-17 van Agora Theater gecoördineerd en de theaterbrochure 18-19 van Theater ‘t Voorhuys. Beiden inclusief advertentieverkoop.
OrganisatieOrganisatie

Organisatie

Het organiseren, promoten of coördineren van een Ladies Night in bioscoop of theater, de Previewavond in het theater, de start van het theaterseizoen, een kidsmiddag, bijeenkomst voor een klantenpanel of netwerkbijeenkomst.. Ik heb het allemaal gedaan. Bel gerust om samen van gedachten te wisselen. 

StorytellingStorytelling

Storytelling

Iedere organisatie groot of klein heeft een verhaal te vertellen. Storytelling is de perfecte manier om fans/klanten voor je te winnen en aan je te binden. Geen verhaal is hetzelfde en dat inspireert. Ik ga graag samen met jou op zoek naar jouw verhaal en geef dit verhaal vorm met behulp van Social Media, blogs en andere tools.  
InterimopdrachtenInterimopdrachten

Interimopdrachten

Tijdelijk handen te kort op de afdeling communicatie, marketing of publiciteit? Bel! De zomer van 2018 heb ik last minute grotendeels bij Agora Theater in Lelystad doorgebracht. Ik heb bijgesprongen tijdens een zwangerschapsverlof bij Theater ‘t Voorhuys en eind 2017 een seizoen meegedraaid in Theater Harderwijk.