Thuis van theater genieten

Off

De komende twee weken zit Nederland in ieder geval nog thuis. Tot en met 6 april zijn de Nederlandse theaters gesloten en of het 6 april over is.. dat is nog erg onzeker. Wil je toch thuis blijven genieten van de mooiste theatervoorstellingen? Ik heb een lijstje voor jullie samengesteld.

Iedere dag komt het Van Hoorne Entertainment duo Titus en Fien online. Dit tovenaarsduo is in alle Van Hoorne sprookjes terug te vinden en zijn ook leuk voor de ouders.

Joehoe! De Verleiders zijn erbij gekomen! De voorstellingen ‘slikken en stikken’ en ‘de casanova’s van de vastgoedfraude’ staan op de site https://www.de-verleiders.nl/kijkthuis/. Er komt iedere week een voorstelling bij.

Bekijk De Gelaarsde Kat van Ro Theater online en nog altijd één van mijn favoriete voorstellingen ooit… Snorro! Twee seizoenen geleden gezien en op het gebied van jeugdvoorstellingen die ook erg leuk zijn voor volwassenen mijn favoriet.

Op Netflix & Videoland zijn vele cabaretprogramma’s te vinden;
Peter Pannekoek, Ronald Goedemondt, Patrick Laureij, Pieter Derks, Jochem Myjer, Theo Maassen… Een kleine greep uit het totale aanbod.

De volledige voorstelling ‘Eeuwige Jeugd’ van Angela Groothuizen is op haar Youtubekanaal te bekijken.

Meer zin in een vijf uur durende theaterervaring? Op de website van Het Nationale Theater staan alle afleveringen van The Nation. Ook is de voorstelling De wereld volgens John online te bekijken.

Vrijdagavond 20 maart gaat één van de dames van Los Muziektheater ons op Facebook vermaken. Om 19:30 uur beloven ze ons exclusief entertainment.

De Sprookjesmusical Klaas Vaak van Efteling Theater vind je hier.

Theater Gnaffel heeft de registratie van Ghandi gepubliceerd. Een voorstelling uit 2019.

Maandagavond heeft Scapino Ballet Rotterdam uitgeroepen tot Scapino avond! Ze streamen iedere maandagavond om 20:30 uur op hun Facebookpagina een voorstelling, film of documentaire van of over Scapino. Maandag 23 maart om 20:30 uur is TING! aan de beurt.

De voorstelling ‘Turks Fruit’ van Hummelinck Stuurman is nu ook te zien.

Nog een cultuurtip; verschillende musea hebben hun deuren digitaal geopend en zijn online te bekijken.

Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt!