Neem vandaag nog contact op: 06 546 076 66

Netwerken @Uitgast

Off

Hebben jullie ook zo zin Netwerken @Uitgast? Ik ook! Ik vind het dan ook ontzettend leuk dat ik mag helpen bij de organisatie door Communicatie- en Tekstbureau ’t Kofschaap. Ik doe namelijk werkveldervaring op bij dit bedrijf, wat helpt bij mijn studie Vrijetijdsmanagement. Wat houdt deze studie in? Ik leer om als vrijetijdsmanager belevenissen te creëren, in de markt te zetten en het organiseren en het managen van managementprocessen in de vrijetijdssector.

“Beleving” is hét woord op school. De beleving bepaalt wat bezoekers vinden, denken en voelen. En dat is wat zij onthouden en meenemen in hun gedachten over een bedrijf, product of dienst. De beleving bij Netwerken @Uitgast is het netwerken in de natuur. Bij de Waterlely in Natuurpark Lelystad kan de deelnemer genieten van het uitzicht over het water met een kopje koffie. Daarna stapt hij in de boot voor een workshop en vaart hij ontspannen door het prachtige gebied, om geïnspireerd weer terug te komen. De afsluitende luxe broodmaaltijd geeft een extra gelegenheid om te netwerken.

Dit evenement is bedacht en met brainstormsessies vormgegeven. Marleen ziet opties en kent een heleboel mensen die ze graag aan elkaar koppelt. Na een gesprek met Kitty Jacobs, projectcoördinator van Uitgast viel alles op zijn plek. Hiermee is een nieuw netwerkevenement op zaterdag 20 augustus gecreëerd! Ik mag een gastspreker en gevers van de workshops uitnodigen en zorgen voor de verdere aankleding van het evenement.

Het programma zit goed in elkaar. Wat nog ontbreekt zijn deelnemers en daar draait het natuurlijk allemaal om. Dus nu komt het aan op het vermarkten van het evenement. Bij het organiseren van een belevenis speelt marketing een belangrijke rol. Dit spreekt natuurlijk voor zich, het evenement is er niet vanzelf. Er wordt gebruik gemaakt van social media: Facebook, LinkedIn en Instagram. Natuurlijk staat er ook op de website informatie en het aanmeldingsformulier. Ik vind marketing het leukste gedeelte van mijn studie.

Het zal dan ook een beleving worden voor elke bezoeker die hem bij blijft. Hoe dit eruit gaat zien? We maken steeds meer details bekend dus zorg dat je op de hoogte blijft…

 

Schrijver: Vera Rodenhuis